Et kendt ansigt og fem nye talenter skal genoplive Dragør Revyen efter sidste års pause.

Han har selv stået på scenen til Dragør Revyen flere gange, men i år har 30-årige Thomas Findval Sølvskov i stedet sat sig på instruktørstolen. Herfra skal han genoplive Dragør Revyen med sit hold, som består af fem unge teatertalenter i 20’erne.

– Jeg har valgt at caste et ungt hold, fordi revyen skal leve videre, og måske kan de være de stolper, der holder revyen kørende fremover. Jeg er overrasket over, at de i deres unge alder allerede har en så bred vifte at spille med. Det kun kan blive en fornøjelse at lave revy med dem, fortæller Thomas Findval Sølvskov.

Skuespiller sprang fra – blev optaget på skuespilskole

Det har været lidt af en rutsjebanetur at sætte årets skuespillerhold. Efter at have holdt auditions blev fire skuespillere valgt ud, men kort tid efter måtte den ene springe fra, da han er kommet ind på en skuespilskole og må lægge sine kræfter der.

I en kort periode var der derfor kun tre skuespillere, men nu er holdet fuldtalligt igen. Som publikum vil man til oktober kunne se Frederikke Stig Hjorth, Malene Krüger Severinsen, Mikkel Brabrand Galløe, Daniel Vendelborg og Emilie Bjørn Kilting på scenen i Dragør Revyen.

Billetter kan købes her.