Revyen fylder 90 og udgiver jubilæumsbog

I 2015 er det 90 år siden, at Dragør Boldklub opsatte den første revy for at samle penge ind til etableringen af de første rigtige boldbaner i Dragør.

I den anledning udgiver revyforeningen en Jubilæumsbog på 120 sider med små fortællinger om revyerne, deres samtid, tekster, centrale figurer og fakta, foto, plakater og udklip.

”Bogen er ment som en hyldest til alle de kreative ildsjæle – fra Dragør og omegn – som gennem 90 år mere eller mindre uafbrudt har fornøjet byens borgere og andre trofaste tilskuere med en årlig revy,” siger Henning Sørensen, Dragør Lokalarkiv, og Susanne Lindø Grønbech, som har redigeret bogen.

”Jubilæumsbogen er ikke udtømmende. Vi forsøger at fortælle historien om Dragørs Revyer med den brede pensel og på en overskuelig måde. Så hvis man efter endt læsning er interesseret i mere, kan man selv gå på opdagelse i Lokalarkivet og på Dragør Revyens hjemmeside,” siger de to forfattere.

Jubilæumsbogen udgives med støtte fra Dragør Kommune samt udlån af materiale og man-power fra Dragør Lokalarkiv. Desuden har Pernille Fischer, Claus Ehlers og Dorte Munksgaard hjulpet til med kommentarer og korrektur. Revyforeningens formand, Karsten Molander, har stået for sats og produktionsstyring.

KØB JUBILÆUMSBOGEN HER

Jubilæumsbogen kan også købes hos Dragør Sko