Bliv medlem i revyforeningen

Revyen søger altid handymen og -kvinder, syersker, tømrer, malere, forfattere, teknikere osv. – vær med til at skabe den næste revy i Dragør.

Et medlemskab koster 150 kr. om året.

Medlemmer af Dragør Revyforening kan købe 4 billetter til årets forestilling med 25 % rabat (der er ikke rabat på middag).

Man melder sig ind i Dragør Revyforening ved at indbetale  årets kontingent til kasserer Klaus Lyngsdal og oplyse, at man kan indbetale årets kontingent, som er kr. 150. På en af de to måder:

1) Man kan swippe eller  bruge mobilepay på 21817151

2) Indbetaling til registrerings nummer: 2130  og konto nummer: 4386467949 –  husk at angive navn og mail adresse i referencefeltet.

Foreningen er baseret på frivilligt arbejde og alle hænder er velkommen, da det er hårdt arbejde at sætte en revy op – særligt i Dragør!

Hvad enten man ønsker at støtte foreningen eller aktivt deltage i opsætningen som f.eks. forfatter, skrædder, kulisser, skuespiller eller handymand/kvinde så er det muligt at blive medlem.

Hvad skal der så til for at sætte en revy op i Dragør?

Siden 2015 har revyen spillet på Dragør Fort. Desværre er der ikke en fast scene på Fortet endnu, så hvert år har vi et stort arbejde med at flytte scene og lys til og fra Fortet og vores lager. Typisk sætter vi scenen op 1 måned før premieren.

Vi har gennem årene været mellem 4 og 6 skuespillere på scenen. Skuespillerne har i flere tilfælde selv bidraget med tekster. Men ellers har vi flere medlemmer, som skriver tekster. Teksterne omhandler alt, men har selvfølgelig også et lokalt islæt. Forfatterne starter som regel med at samles allerede i efteråret.

Udkast til manuskript ligger gerne klar i december. Og så kan prøver så småt starte. Vi starter med at øve ca. 2 måneder før premieren. Vi øver typisk 2 gange om ugen (tirsdag og torsdag), samt et par weekender, (og 2 weekender til at flytte frem og tilbage). Op til premieren kan der være et par ekstra øve-aftener. De seneste år har vi spillet 4 weekender fra torsdag til lørdag. Desuden har vi en enkelt mandag og én lang søndag med 2 eftermiddagsforestillinger.

Skuespillerne deltager i stort omfang med kostumer og sminke. Det forventes, at skuespillerne bidrager med eget tøj. Det hele foregår på frivillig basis, og da vi ikke er så mange, er det vigtigt, at alle hjælper, hvor de kan. I øve- weekenderne får vi frokost på revyens regning, og i forbindelse med forestillingerne betaler revyen for drikkevarer.

Alle aktive medlemmer får 2 fribilletter til en valgfri aften, dog ikke premieren. Eventuelt overskud går til revyforeningen til opstart til næste års revy og til investeringer. I 2016 købte vi f.eks. nyt lys.