Udsættelse af Dragør Revyen 2024

Dragør, 2. maj 2024 – Dragør Revyen udskudt til 2025

Dragør Revyen, en af de faste traditioner i lokalområdet, er blevet nødt til at udskyde dette års forestillinger til næste år.

På grund af en række uforudsete udfordringer, herunder vanskeligheder med at stille et fuldt hold af skuespillere, har Dragør Revyforenings bestyrelse besluttet at fokusere de frivillige kræfter på forberedelserne til 2025-udgaven, som markerer revyens 100-års jubilæum.

Om Dragør Revyen

Dragør Revyen har siden 1925 været en del af kulturen i Dragør, og tiltrækker publikum fra hele hovedstadsområdet med sin satire og lokale charme. Revyen er en amatørscene med tårnhøje ambitioner for lokale og udenbys talenter. Revyen tager kærligt gas på Dragør, dem som stikker næsen frem og tidsånden i almindelighed.

Engagement og støtte trods udfordringer

Selvom audition blev afholdt sidste fredag med stor deltagelse og entusiasme, er det desværre ikke muligt at sammensætte et bæredygtigt hold for 2024.

“Dragør Revyen har altid været drevet af engagerede frivillige kræfter og nyder heldigivs stadig stor opbakning. Men desværre har en kombination af sygdom og andre uforudsete udfordringer gjort det umuligt at gå videre med den planlagte sæson 2024,” siger revyforeningens formand Susanne Grønbech.

Billetter, kompensation og fremtiden

Alle, der allerede har købt billet til 2024-forestillingen, vil få mulighed for enten at få deres billetter refunderet eller ombyttet til billetter til næste års forestilling.

“Vi sætter stor pris på vores publikums forståelse og støtte, opbakningen fra Dragør Fort og vores sponsorer. Og vi glæder os til at begynde forberedelserne til at fejre 100-års jubilæum i 2025,” siger Susanne.

Det er bestyrelsens plan at invitere til kick off på revyen 2025 i efteråret 2024.

For mere information:
Susanne Grønbech
Mobil: 40330555
sl@groenbech.com
www.dragoerrevyen.dk