Samme hold men nye løjer i 2014

December 2013: Dragør revyen er begyndt at tage form her i julemåneden, og billetsalget til forårets forestillinger er allerede godt i gang

Dragør Revyen 2014 har været så heldige at få den samme instruktør som sidste år – nemlig Michel Castenholt. Også revyens seks skuespillere er dem, som ”gav den gas” i revyen anno 2013. Eftersom instruktør, skuespiller og kapelmester kender hinanden fra sidste års opsætning – så er det også forventningen, at de kan sammensætte et show, som overgår sidste års:

“Da jeg blev spurgt, om jeg ville være instruktør igen, takkede jeg med glæde ja, fordi vi havde et godt samarbejde sidste år,” siger Michel Castenholt:

”Når 7-8 mennesker, hvoraf flere overhovedet ikke kender hinanden, mødes første gang, så bruger man altid lidt tid på at lære hinanden at kende. Sådan var det sidste år. Nu kender vi alle hinanden og ved mere om, hvordan vi arbejder, og det har helt sikkert indflydelse på processen. Ingen behøver være generte eller føle sig dumme, alle er i samme båd, og mit indtryk er, at alle er glade for at være sammen. Med det i baghovedet tror jeg, vi kan lave en endnu bedre revy i år.´,” siger han. Også blandt skuespillerne er der begejstring for, at holdet er det samme som i 2013:

“Jeg synes det er fantastisk, at de skuespillere er med i årets revy igen. Det var en fed stemning både på og bag scenen sidste år. Så mon ikke den nok skal blive lige så sjovt, og mon ikke endnu sjovere at gå på scenen for nogle festglade publikummer i 2014,” siger Thomas Findval Sølvskov.

En af skuespillerne har været med i Dragør Revyen gennem særligt mange år – helt præcist bliver det i 2014 for 25. år i træk, at Dorte Munksgaard optræder i Dragør Revyen. Selv siger hun:

“Det er fantastisk at spille revy. Det giver rigtigt meget, både glæde og energi. Det er noget, jeg bare bliver nød til at have tid til, og selv efter så mange år kan jeg slet ikke undvære at bruge vintermånederne på at øve revy med en masse glade og friske revytter.”

Billetsalget er allerede godt i gang, og Dragør Revyen forsætter succesen fra sidste med at sælge billetter på nettet. I år har revy-hjemmeside også fået en opgradering og blevet meget mere moderne at se på.

”Revybilletter er en oplagt julegave til ham og hende, som i forvejen har det meste. Og mange har allerede været på nettet og købe billetter til et godt grin i marts eller april, hvor forestillingerne foregår,” siger Dragør Revyens formand Karl Erik Grønbech.

Revyholdet 2014

Dragør Revyen 2014 – holdet består fra venstre bagest af skuespillerne Karsten Molander, Malin Molander, Dorte Munksgaard, kapelmester Karl Erik Grønbech og instruktør Michel Castenholt, forrest fra venstre skuespillerne Birgit Kjersner, Thomas F. Sølvskov og Jonas Winther.