Rikke Buch Bendtsen koreograferer revyen

Koreograf i revyen 2Koreograf i revyen 1Dragør Revyen har i den seneste uge haft Rikke Buch Bendtsen på besøg som gæstende koreograf for at give visse af numrene et ekstra sjovt tvist og professionelle skub før premieren, som er fredag den 11. marts (klik på fotos for at se store).

 

Rikke Buch Bendtsen er en rødhåret furie, som blandt andet har medvirket i 2015-udgaven af revyen “Rottefælden” i Svendborg. Hun har desuden fået en lang perlerække af musicals, koncerter og andre optrædener i bagagen, siden hun dimitterede fra Malmö Musical Academy i 1999.

Hun arbejder også som koreograf, og der har været bud efter hende i filmbranchen, hvor hun har medvirket i en håndfuld reklamer og i spillefilmen “Caroline – den sidste rejse” fra 2012, med bl.a. Kim Bodnia. Rikke Buch Bendtsen er også underviser i dansestudiet ”De Dansende Divaer”, ligesom hun stadig holder forbindelsen til fødebyen Randers ved lige og af og til optræder sammen med Randers Big Band.

”Det er super inspirerende for os på revyholdet at få danseinstruktioner til de fælles numre og arbejde med at fremkalde tydelige karaktere i andre numre. Rikke er rigtig godt til lige at give udvalgte numre dét ekstra. Selvom vi er amatører på scenen, vil vi gerne levere en rigtig god revy. Det hjælper Michel og Rikke med,” siger Dorte Munksgaard, der er revyens næstformand og diva med 27 revy-år i bagagen. På scenen har hun følgeskab af Birgit Kjersner, Birgitte Nielsen, Morten Bo og Søren Jørgensen.

Dragør Revyen er sammensat og instrueret af Michel Castenholt, som for fjerde år i træk har fundet tid til Dragør Revyen i en ellers travl kalender, som foruden egen optræden i revy, film og på tv også omfatter instruktion af en række professionelle revyer, blandt dem revyen “Rottefælden” i Svendborg.

For musikken står kapelmester Karl Erik Grønbech på klaver og Jimmy Kjærsvold på trommer. Et hold af frivillige ildsjæle er i disse dage ved at lægge sidste hånd på scene, kostumer og rekvisitter – så revyen kan blive helt premiereklar til 11. marts.

Her kan man købe billetter