En kanon revy i Dragør har kanon-succes

Dragør Revyens forestilling ”Fort og godt – en kanon revy” melder næsten alt udsolgt og laver derfor ekstra forestilling tirsdag den 7. april.

Den anmelderroste lokalrevy, som ikke er helt så lokal mere, falder i den grad i publikums smag. Aldrig før i revyens nyere historie har den spillet for fulde huse hver eneste aften.

Alle_i_aabning Jes_i_Ligestilling Dorte_og_Birgitte_i_Tusind_tak  Birgitte_og_Morten_i_Du&jeg Birgit_i_handyman

 

 

 

 

 

 

 

”Vi er overvældede over den positive modtagelse, som årets revy har fået,” siger formand for revyforeningen Karsten Molander. Han fortæller, at ud af de oprindeligt planlagte 15 forestillinger har mange været totalt udsolgte, mens der til de resterende bare er et enkelt ledigt sæde hist og her:

”Derfor har vi besluttet at åbne billetsalget for endnu en aften, nemlig tirsdag den 7. april. Det er nemlig ikke kun revyholdet, som er blevet overvældet af succesen. Trofaste revygæster, som ikke fik købt billetter i tide, oplever nu, at de nu slet ikke kan finde de to, tre eller flere pladser, som de gerne vil have.”

Også hos Dragør Fort, som revyforeningen samarbejder med i år, er der begejstring over den fælles succes. I år spiller revyen på fortet, og mange revygæster vælger at købe billetter med tilhørende spisning i fortets restaurant inden forestillingen.

Selvom revyen spiller i Dragør, er den hele Amagers revy. Den er den eneste sprællevende revy på Amager, og numrene er inspireret både af almene menneskelige temaer, landsdækkende begivenheder og en lille smule lokalstof. Der er altså i høj grad noget at grine af, selvom man ikke bor i Dragør og kender til lokalsamfundets skærmydsler. Og grinet det bliver der!

”Publikum er med hver eneste aften. Det er en stor fornøjelse for os at spille for fulde huse og et oplagt publikum aften efter aften,” siger næstformand i revyforeningen, Dorte Munksgaard, som står på scenen sammen med Birgit Kjersner, Jes Engsted, Morten Bo og Birgitte Nielsen. De tre sidstnævnte er revydebutanter i Dragør Revyen, der i øvrigt fejrer sit 90-års jubilæum i år.

Det er Michel Catenholt som er instruktør på revyen, i øvrigt for tredje år i træk, mens Karl Erik Grønbech er kapelmester og Jimmy Kjærsvold spiller trommer.

Billetter til den ekstra forestilling 7. april kan købes HER og hos Dragør Sko i Dragørcentret.