På udkant med Dragør Revyen 2012

Februar 2012: 2012 - plakat 2012lowDragørs lokale amatørrevy åbner fredag den 2. marts dørene for publikum første gang, 3. marts er der gallapremiere, og derefter spilles forestillingen hele marts måned ud.

Som traditionen byder, tager revyen kærligt gas på byen, en række politikere, aktuelle begivenheder og tidens trends i almindelighed – med numre som fx ”Fagre nye verden”, ”Brudte løfter”, ”Reinkarnation” og ”Kemikalier”. Revyens titel er ”På udkant med Dragør Revyen 2012”.

Revyen instrueres i år af en af dansk revys ”grand old men”, John Martinus – og revyforeningens formand håber, at publikum vil synes om den forestilling, der er kommet ud af mødet mellem den topprofessionelle, erfarne og ihærdige revymand og det lokale og arbejdsomme hold af frivillige revy-ildsjæle:    ”John er uhyre dygtig, engageret og ihærdig, og hvert et hjørne af forestillingen har fået hans fulde opmærksomhed. Det er jeg sikker på, at vi alle sammen har lært rigtigt meget af, både i tekstgruppen, spillerne, musikken, suffli, regi, teknikere og sceneholdet,” siger Karl Erik Grønbech:

”Nu glæder vi os til at åbne dørene for publikum, som forhåbentligt vil nyde forestillingen, blive rørt og få nogle rigtigt gode grin undervejs.”

På scenen er Lars Palm, Dorte Munksgaard, Birgit Kjersner, Ole Gleerup, Jørgen Melskens. Musikken leveres af Karl Erik Grønbech (klaver), Mogens Bille (guitar) og Casper Kjersner (bas).

Forestillingerne foregår i Kedelhuset, Wiedergaarden i Dragør – billetter sælges hos Dragør Sko, Dragør Centret.