Så er Dragør Revyen 2017 ved at tage form.
Siden General Forsamlingen, den 28. juni 2016 har den nye bestyrelse konstitueret sig, som det fremgår af vores hjemmeside på https://www.dragoerrevyen.dk/bestyrelse/

Det er en fornøjelse at kunne byde velkommer til vores nye kapelmester Mickey Pless, som er enmickey2-300x300 garvet teater og revypianist og i dag er fast pianist for Bakkens syngepiger, Dario Campeotto, Kirsten Siggaard og mange flere solister.

Datoerne for Dragør Revyen 2017 er nu fastlagt og vi forventer at kunne starte billetsalget til 2017 i løbet af oktober/november måned.
Bestyrelsen er i gang med at etablere nogle arbejdsgrupper til de spændende opgaver der skal løses i den kommende sæson frem til Premieren fredag den 3. marts 2016, mere information om dette i næste nyhedsbrev.

I forbindelse med ”Frivillig Fredag”, et landsdækkende arrangement for alle som yder en frivillig indsats, har Dragør Kommune besluttet at markere dette på Dragør Havn.
Det er fredag den 30. spetember 2016 hvor Dragør Revyen deltager med et indlæg om hvor meget der skal til, for at kunne stable en revy på benene, samt hvor vigtigt det er med frivillige hjælpere til de mange forskelligartede opgaver der skal løses.

Samtidig vil nogle af vores skuespillere og musikere give et par numre fra 2016 og vi vil trække lod om 2 x 2 billetter til Dragør Revyen 2017, blandt de deltagere, som på dagen melder sig ind i vores Revyforening og/eller tilmelder sig som Frivillig.

Dragør Kommune vil uddele en Initiativpris på 25.000 kr. til en borger, virksomhed, institution eller forening for en særligt bemærkelsesværdig indsats for at fastholde og styrke fællesskabet i kommunen og her vil Dragør Revyen jo gerne have jeres nominering og motivation, som foretages på dette link: http://www.dragoer.dk/page7140.aspx så vi kan komme i betragtning ti Initiativprisen.

Vi håber på jeres opbakning til ”Frivillig Fredag” arrangementet og den kommende sæson 2017.