Nedtællingen til Dragør Revy 2013 begyndt

Februar 2012: Når årets Dragør Revy har præmiere den 3. marts, er det 53. gang den lokale revy tager kærligt gas på byen, vore politikere, aktuelle begivenheder og tidens trends i almindelighed.

Lige nu er prøverne i fuld gang, og det tæt pakkede to timers program rummer bl.a. titler som ”Fagre nye verden”, ”Brudte løfter”, ”Reinkarnation”, ”Lærere uden grænser”, en nærsynet vinterbader og ”Kemikalier”.

2012 - holdet til web”Vi vil helst ikke afsløre for meget, men vi kan love at vi gør vores yderste for at løfte byens stolte revytradition,” siger revyens instruktør John Martinus.

På scenen er igen i år Lars Palm, som er kendt både fra Dragør Revyens og fra den københavnske musical scenes skrå brædder, den rutinerede og altid træfsikre Dorte Munksgaard, som er med i Dragør Revyen for 20. gange i år, og Birgit Kjersner, som har lyst op med sine markante figurer og klare stemme på revyscenen de seneste tre år. Nye på scenen er Helle Wicklow, Ole Gleerup, Jørgen Melskens.

Helle er fra Islands Brygge og huserer som projektleder i Københavns Kommunes anlægsafdeling, når hun ikke spiller revy. Hun kommer til Dragør med kendskab til byen som en dejlig weekend-oase væk fra stenbroen og har desuden tidligere vist sin kunnen på Køge Amatørscene. Helle er 48 år.    Jørgen er pensionist, vinterbader og formand for Sundby Lokalhistoriske Forening, og bor også i Sundby. Her flyttede han og fruen til, da kolonihavehuset i Dragør og lejligheden i København blev skiftet ud med hus og have. Jørgen har sin skuespilerfaring fra teatergruppen Skifteholdet og er 68 år.

Ole er uddannet bibliotekar og har gennem mange år været aktiv amatørskuespiller på Frederiksberg Scenen. Han bor på Østerbro, synger i Oktober-koret og er 63 år.    Med seks skuespillere på scenen bliver der tempo på revyen – og trængsel bag den lille scene, som i den kommende weekend sættes op i Kedelhuset. Også i orkestret bliver der trangt med pladsen: På klaver har vi kapelmester og revyforeningsformand Karl Erik Grønbech, mens revyens mangeårige bassist Mogens Bille har fundet guitaren frem, og Casper Kjersner spiller bas i år.