Mange friske kræfter er kommet til i 2013

December 2012: I den traditionsrige lokale Dragør Revy er forberedelserne til forårets forestillinger nu for alvor i gang. Og den kommende revy opsættes med et miks af mange gamle kendinge og mange helt nye og friske kræfter.

Dragør Revyen 2013 instrueres af Michel Castenholt, der i lighed med sidste års instruktør er professionel skuespiller med betydelig revy-erfaring.

Michel Castenholt startede sin karriere på en privat skuespillerskole og var senere med at til at starte det lille teater “Teater Får302” sammen med bl.a. Charlotte Bostrup og Lars Brygmann.

Han har spillet en hel del improvisations-teater, som er det samme som “Hatten Passer”. I en del år har han desuden arbejdet for DR, både foran og bag kameraerne. Her skabte han i slutningen af 90’erne figuren ”Vera”, som siden har huseret dels på DR og dels live i hele landet.

Michel Castenholt har desuden selv medvirket i bl.a. Hjørring Revyen, Esbjergrevyen, og ikke mindst Dogmerevyen. Han har også instrueret både teaterforestillinger og revyer i det ganske land.

”Sidste år havde vi for første gang i mange år en professionel instruktør på Dragør Revyen,” siger formand for revyforeningen, Karl Erik Grønbech.     ”Det lærte vi alle sammen rigtigt meget af. Derfor er jeg også kisteglad for, at Michel har sagt ja til at være vores instruktør i år. Vi glæder os til at arbejde sammen med ham – og med ikke mindre end fire nye skuespillere på scenen.”

På scenen er fire helt nye og to velkendte revy-skuespillere. Dorte Munksgaard, som må siges at være revyens ”grand old lady” og ikke så gammel endda, er med i Dragør Revyen for 21. gange i 2013. Birgit Kjersner, som har lyst op med sine markante figurer og klare stemme på revyscenen de seneste fire år, er også med i 2013.

Nye på scenen er Karsten og Malin Molander samt Thomas Findval Sølvskov og Jonas Winther.

Karsten Molander er 40 år og kommer oprindeligt fra Esbjerg. Han er selvstændig erhvervsdrivende og kører på 8 år et grafisk full-service bureau men kunder både lokalt, nationalt og internationalt. Karstens hobby er at sælge, hvad han selv betegner som noget af verdens bedste kaffe. Karsten er absolut revy debutant, men glæder sig til at komme i gang. I bagagen har han en etårig dramauddannelse, som ligger 20 år tilbage i tiden. Karsten medvirkede i Dragør Revyen 2012 som grafiker på program og plakat.

Malin Molander er 40 år og kommer fra Uppsala i Sverige men har boet de seneste 17 år i Danmark. Hun er lærer på en privatskole her på Amager og har desuden sin egen musikskole, da hun er uddannet indenfor den klassiske musik. Malin gik lige som Karsten for 20 år siden på en etårig dramaskole i Sverige, og hun har siden deltaget i en del skuespil og optrin både på scenen men også så tovholder. Hun har også en del erfaring som kapelmester og som korleder for både børn og voksne.

Thomas Findval Sølvskov er 23 år og går på skuespillerskolen Ophelia. Han er desuden interviewer hos Wilke. Thomas har spillet teater i syv år, de sidste tre på mere professionelt amatørniveau via bl.a. Tårnby Teater. Her har han medvirket i Julebal i Nasseland som Julemand og som Smeden i Midt om natten. Men den største rolle fik han i 2011, hvor han spillede med i West Side Story som Jets medlemmet Action, med solosang og solodans. Thomas har desuden medvirket i En forfatter Forfatter i Kastrup bio i år. Thomas har desuden været medinstruktør/instruktør til to musicals på Ørestad Gymnasium og på Niels Steensens Gymnasium. Han har sunget de seneste ni år og fået undervisning i solosang hos Pia Scharling & Trygve Drejer. Trygve kender vi i Dragør Revyen hvor han flere gange har medvirket som kapelmester.

Instruktør og skuespillere til Dragør Revyen 2013:

2013 - michel 2013 - malin 2013 - karsten 2013 - jonas 2013 - dorte 2013 - birgit 2013 - thomas 1