Koreografi til gæssene i årets revy

April 2013: Revyen har fået endnu et kendt ansigt til hjælp!

DSC_1252
Vi har haft den ære, at få Silas Holst ud som koreograf til årets revy. Det var med varme og åbenhed, at vi tog imod ham, som koreograf da det var det sidste, der gav prikken over i’et. Silas er kendt fra underholdningsprogrammet ‘Vild med dans’ på TV2, hvor han har charmeret sig ind i seernes øjne. Han har været danser i Cirkusrevyen, og senest været koreograf på Ganløse revyen, hvor Michel Castenholt også er instruktør. I øjeblikket er han i gang med at gøre sig klar til at medvirke i den store danske opsætning af ‘Shrek’ i Forum i København.

Flere af skuespillerne til årets revy har udtalt, at det var nogle hyggelige dage sammen med Silas, og at de lærte en masse dansetrin meget hurtigt. “Jeg var overrasket over, at han bare sådan lige, kunne opfinde en koreografi til blandt andet indslaget med gæssene. Han hørte sangene 1 til 2 gange, og så havde han dansen i hovedet,” udtaler Thomas Findval Sølvskov.

Vi spurgte Dorte Munksgaard, hvad hun synes om, at der kom koreografi til gæssenes nummer: “Jeg synes det var godt fundet på, og sjovt med en helt anderledes koreografi end man lige havde tænkt til et på gæs. Han er meget professionel at arbejde sammen med, og så er han god til at gøre dansetrinene enkle og lette, så selv dem, der ikke har så meget danse erfaring kan følge med,” Udtaler hun.

Der er stadig billetter tilbage til årets revy, så skynd jer ind og køb nogle billetter.