Klar til gallapremiere

Februar 2013: Så er Dragør Revyen anno 2013 ved at være klar og parat til start:

2013 - birgit og dorte i veninder 2013 - jonas og malin i ring til dmi

”Vi har godt nok ikke noget gåse-bryllup med i år, men Dragørs berømte gæs spiller naturligvis også en rolle i årets forestilling. Jeg kan allerede nu afsløre, at de er rimelig knotne i år,” siger instruktør Michel Castenholt med et glimt i øjet. Han forklarer, at årets revy først og fremmest sigter på at more publikum:    ”Vores mål er først og fremmest at give folk en rigtig sjov aften. Når jeg selv går ind og ser en revy, så regner jeg med at gå derfra med nogle gode grin, og jeg tror ikke, jeg er så meget anderledes end andre mennesker. Derfor har det været meget vigtigt for mig at have fokus på det sjove og det underholdende – revyen må gerne knytte satiriske kommentarer til verden omkring os, men den er også det fristed, hvor vi kan slipper løjerne løs, så det har vi gjort.”

Ikke mindre end 25 numre er der i årets program, og forfatterlisten er tilsvarende lang. Både kendte lokale skribenter, nye lokale forfattere og nogle af landets meget veletablerede revyforfattere bidrager med numre. En del af musikken er desuden nykomponeret til revyen af kapelmesteren, der også som formand for revyforeningen ser frem til at forestillingerne begynder:

”Vi åbner ballet med en festlig gallapremiere 8. marts, og jeg håber, at “Dragør Revyen gi’r den gas” vil sprede smil, klukken, lattertårer og måske mavekrampe. Det kan vi godt trænge til,” siger Karl Erik Grønbech. Blandt de figurer, vi kan møde i årets revy, er bl.a. den velmenende coach, der forsøger at få to unge mænd til at tale pænt til hinanden; ægteparret, der har fundet ud af, hvad der skal til for at genoplive deres parforhold, kvinden der opdager, at hun sandsynligvis skal være bedstemor og mange, mange andre.

De lokale glansnumre? De skal opleves i revyen live