– Jeg kan godt lide at være sjov

Katja Ordon Larsen medvirkede sidste år i Studenterrevyen, og det inspirerede hende til at lave endnu mere inden for revygenren.

– Jeg fandt simpelthen bare ud af, at jeg godt kan lide at være sjov, fortæller hun med et stort smil.

Katja spiller derfor med i Dragør Revyen for første gang i år. Hun glæder sig til at stå på scenen og få smilet frem hos publikum, men der er også en anden grund til, at hun gik til audition på Dragør Revyen:

– Jeg vil selvfølgelig gerne have det sjovt, men jeg glæder mig også til at lære nogle nye mennesker at kende efter corona.

Har spillet teater, siden hun var 13

24-årige Katja Ordon Larsen har spillet teater i rigtig mange år. Interessen startede, da hun var teenager, og derfor var det da også naturligt for hende at tage på teaterhøjskole for at få endnu mere teatererfaring.

– Det var spændende at være på teaterhøjskole, og det var også en rigtig god oplevelse at være med i Studenterrevyen sidste år. Og mon ikke det bliver lige så godt at være med i Dragør Revyen, slutter hun.