– Jeg savnede at få latteren frem i mig selv og publikum

Katja Ordon Larsen havde sin debut på Dragør Fort i Dragør Revyen 2021. Dengang var Dragør mere eller mindre ukendt land for hende, men sådan er det ikke længere:

– Sidste gang var det spændende at lære området at kende gennem revyen, og jeg var ikke klar over hvor meget ‘sin egen’ Dragør er. Men nu er jeg selv flyttet til Amager siden sidst og elsker, hvad øen, byerne (og Dragør især) kan byde på.

Har spillet teater, siden hun var 13

Interessen for teater har siddet i Katja Ordon Larsen i rigtig mange år. Den startede, da hun var teenager, og derfor var det da også naturligt for hende at tage på teaterhøjskole for at få endnu mere teatererfaring. Siden fik hun revy-debut i Studenterrevyen, og det inspirerede hende til at lave endnu mere inden for revygenren.

– Jeg fandt simpelthen bare ud af, at jeg godt kan lide at være sjov, fortæller hun med et stort smil.

I foråret gik Katja på en improvisationsteater-skole på Nørrebro, og det har givet hende endnu mere blod på tanden til Dragør Revyen.

– Jeg følte mig meget på tåspidserne før, og endnu mere nu – det var en fantastisk udfordring at give mig selv. Jeg glæder mig meget til at grine med Dragør til oktober, slutter hun.