Jeg elsker at gøre grin med folk – men på en kærlig måde!

– Revy er fantastisk!

Ordene kommer fra skuespiller Emilie Bjørn Kilting, som glæder sig over igen at være en del af Dragør Revyen i år.

– Det var en stor oplevelse at være med i Dragør Revyen i 2019. Jeg lærte meget om mig selv, og om hvad jeg kan. Derfor kunne jeg ikke lade være med at melde mig til igen, fortæller hun og tilføjer:

– Og så kan revygenren kan bare noget godt. Jeg elsker at gøre grin med folk på en humoristisk og kærlig måde.

Har et særligt forhold til Dragør

Turen til Dragør kender Emilie Bjørn Kilting efterhånden godt. Hun er nemlig opvokset i Tårnby og har familie i Dragør.

– Både min morfar og farfar har tilknytning til Dragør. Min morfar var udstationeret her, da han var soldat. Så man kan godt sige, at jeg har et særligt forhold til Dragør, forklarer hun.

Har teater i blodet

Emilie Bjørn Kilting er med egne ord 29 år lidt endnu. Men teatret har fulgt hende gennem hele livet. Første gang Emilie Bjørn Kilting stod på scenen, var hun 11 år. Siden da har hun været med i teaterforestillinger 1-2 gange om året, så det er efterhånden blevet til et par stykker. Romeo & Julie, Footloose, Sleeping Beauty og Burlesque er bare nogle af forestillingerne på hendes teater-CV.

– Jeg har nok været et lidt irriterende barn. En af dem, som lavede et show, hver gang der kom en ny Spice Girl-sang og tvang andre til at se på det, griner hun.

Det har ført til en dyb fascination af det at blive et andet menneske, selv for en kort tid. Eller en forelskelse, som Emilie Bjørn Kilting kalder det.

– Det er en form for forelskelse for mig at få lov til at få et indblik i et andet menneske. At få lov til at være en anden. Jeg får en kildrende fornemmelse i maven, når jeg står på scenen og det hele bare går op i en højere enhed. Og så higer man nok endnu mere efter det her efter corona.

Emilie Bjørn Kilting er med i Dragør Revyen for anden gang i 2021.