Det er en stor ære at være instruktør

Ordene kommer fra Emilie Bjørn Kilting, som glæder sig over igen at være en del af Dragør Revyen. De seneste to år har hun stået på scenen som skuespiller, men i år bliver lidt anderledes. Emilie skal nemlig både instruere revyen og medvirke i den.

– Jeg forelskede mig i Dragør Revyen tilbage i 2019 efter at have fået lov til at være med som skuespiller. Jeg forelskede mig så meget, at jeg virkelig gerne ville være med igen. Og nu har jeg fået æren af at være instruktør, fortæller Emilie stolt.

Et særligt forhold til Dragør og til revy

Turen til Dragør kender Emilie Bjørn Kilting efterhånden godt. Hun er nemlig vokset op i Tårnby og har familie i Dragør.

– Både min morfar og farfar har tilknytning til Dragør. Min morfar var udstationeret her, da han var soldat. Så man kan godt sige, at jeg har et særligt forhold til Dragør, forklarer hun.

Revygenren har Emilie også et særligt forhold til. Den er med hendes ord helt fantastisk.

– Jeg elsker at gøre grin med folk på en humoristisk og kærlig måde, smiler hun.

Har teater i blodet

Teatret har fulgt Emilie gennem hele livet. Første gang hun stod på scenen, var hun 11 år. Siden da har hun været med i teaterforestillinger 1-2 gange om året, så det er efterhånden blevet til et par stykker. Romeo & Julie, Footloose, Sleeping Beauty og Burlesque er bare nogle af forestillingerne på hendes teater-CV.

– Jeg har nok været et lidt irriterende barn. En af dem, som lavede et show, hver gang der kom en ny Spice Girl-sang og tvang andre til at se på det, griner hun.