Da Dragør Revyens kapelmester pludselig blev ramt af sygdom, måtte de medvirkende sætte alle sejl til for at finde en afløser. Nu er det endelig lykkedes, og revyen er reddet.  

Der er godt gang i prøverne på dette års udgave af Dragør Revyen, som netop er kommet på fode igen efter at have været aflyst sidste år. Men lige som det gik så godt, blev kapelmester Karl Erik Grønbech syg, og der opstod igen tvivl om, hvorvidt revyen kunne reddes.

Efter intens søgen er det lykkedes at finde en ny kapelmester, som kunne springe til, på trods af at premieredatoen nærmer sig med hastige skridt. Jonas Hinze hedder den nye kapelmester, som er uddannet musiker og har kapelmestererfaring fra adskillige teateropsætninger og musicals.

De politiske budskaber gør revygenren interessant

Med sine blot 25 år er Jonas Hinze måske ikke en typisk kapelmester-kandidat. Men selv om revygenren er gammel, er den samtidig meget nutidig, mener han.

– Det er budskabet, der gør revygenren interessant. Det politiske, der giver hver forestilling en aktualitet.

Nu skal Jonas Hinze i gang med at skrive musik, for lige om hjørnet venter premieren på Dragør Revyen. Selv om han med sin kapelmestererfaring er en garvet musiker, har han aldrig prøvet at skrive musikken helt fra bunden. Alligevel er han fortrøstningsfuld.

– Det bliver en spændende udfordring, men jeg har da lidt travlt nu, griner Jonas Hinze.

Spiller i oktober

Dragør Revyen har premiere 4. oktober og spiller i alt 16 forestillinger frem til 2. november.

– Jeg er glad og ikke mindst lettet over, at vi har fundet Jonas. Han er en dygtig musiker, og vi er meget taknemmelige over, at han har reddet revyen, siger instruktør Thomas Findval Sølvskov.

Jonas Hinze er Dragør Revyens nye kapelmester.