DSC_5878

Dragør Revyen støber de første kugler til 2016

Snart begynder forberedelserne af hele Amagers og Hovedstadens forårsrevy, Dragør Revyen 2016, som spilles på Dragør Fort i marts og april måned. Traditionen tro starter produktionen med, at revyforeningens bestyrelse indkalder til opstartmøde. Det sker den 17. september kl. 19 på Dragør Fort, og alle gamle kendinge og nye kræfter er meget velkommen:

”Revyen drives af frivillige, som synes det er sjovt at være med i det kreative team, der skaber og gennemfører revyforestillingen,” siger Karsten Molander, som er formand for Dragør Revyforenings bestyrelse:

”Der skal skrives tekster, bygges scene, sættes lys, sys kostumer, findes rekvisitter, hænges plakater op og en hel masse andet ud over, at holdet af skuespillere og musikere øver intenst fra december og frem til premieren i marts. Og vi har brug for både gamle kendinge og nye friske kræfter.”

Sidste år havde revyen 90 års jubilæum, og viste tydeligt, at trods sin alder, så er Dragør Revyen en spillevende en af slagsen. Det var det første gang, at revyens forestilling, ”En kanon revy”, blev spillet på Dragør Fort. Revyen blev en bragende succes – både med hensyn til anmeldelser og publikums tilstrømning. Aldrig før i nyere tid har revyen spillet for så fulde huse aften efter aften.

Så dette års revy-hold har noget at leve op til, men heldigvis er der gode og velafprøvede kræfter, som igen i år vil være med til løjerne. Revyens instruktør bliver for fjerde år i træk Michel Castenholt, ligesom revyformanden også forventer, at vi vil se samme besætning på scenen og i orkestret i 2016 som i 2015.

”Selvom mange gode mennesker allerede har meldt sig til, så søger vi stadig nye folk med lyst til at være med i en kreativ produktion, skrive tekster eller yde et stykke praktisk arbejde med at sy, hamre, lave lys og kort sagt stå bag det rimeligt faste hold af instruktør, skuespillere og musik,” siger Dorte Munksgaard, som er en af de meget erfarne skuespillere i revyen. Hun er desuden næstformand i revyforeningens bestyrelse.