Dragør Revyen på udebane

2012 - botox_veninder_klar_til_dmSeptember 2012: Der blev lagt mærke til Dragør Revyen ved det netop gennemførte danske mesterskab for amatørrevyer – DM i Revy 2012 – som blev holdt den 7. og 8. september i Juelsminde.Traditionen tro skydes DM i Revy i gang med et festligt optog gennem Juelsminde by fredag eftermiddag – og således også med DM i Revy 2012, som startede fredag den 7. september. Til optoget havde Dragør Revyens ”Veninder på Botox”, Birgit Kjersner og Dorthe Munksgaard, nemlig valgt at klæde sig ud i de iøjnefaldende Dragør Gæs, som hvert år er med i vores lokale revy med nye numre:

”Det var jo ikke gæssene, som skulle optræde, men vi synes, de ville se sjove ud i optoget. Og jeg skal lige love for, at de gjorde lykke,” fortæller Birgit Kjersner og tilføjer, at Juelsmindes borgmester, Kirsten Terkilsen, sørgede for at lade sig fotografere til de lokale medier sammen med vores Dragør-gæs.    Efter Borgmesteren havde åbnet DM officielt fik Birgit og Dorthe dog travlt med at klæde om til det nummer, som blandt mere end 1.000 indsendte amatørrevy-numre var udvalgt som et af de 50 numre fra i alt 30 lokale amatørrevyer, som deltog i kampen om DM-titlen.

Mens sminken blev lagt, var der også tid til at give interview back stage til den lokale presse – hvilket resulterede i at Dragør Revyens to deltagere og deres trofaste medhjælpere kom til at fylde godt i Horsens Folkeblads dækning af årets Revy-DM, både på forsiden og inde i bladet. Til bladet forklarede Dorthe Munksgaard bl.a., at det for hende og Birgit handler mere om at være med og blive inspireret af andre Revy-entusiaster end om at vinde.

Det blev da heller ikke til nogen DM- pris for Veninder på Botox fra årets Dragør Revy. Men det at være med og repræsentere Dragør på så fornem vis er rigtigt flot i sig selv.

Se artiklen om DM i Revy 2012 i Horsens Folkeblad

Se Revy-gæssene på den røde løber