Fra den 6/3 til den 11/4 kan man opleve Dragør Revyens jubilæumsforestilling ”Dragør Revyen 2015: Fort og godt – en kanon revy” på Dragør Fort. Årets forestilling byder på nye rammer for revyen og nye talenter på scenen.

Årets humoristiske højdepunkt i Dragør nærmer sig med hastige skridt, og i tirsdags blev billetsalget til årets Dragør Revy skudt i gang. I år samarbejder revyforeningen med Dragør Fort, og revyen spiller derfor i nye flotte omgivelser. I år kan man købe billetter med tilhørende spisning i fortets restaurant inden forestillingen, hvor man kan vælge mellem stegt flæsk ad libitum eller en toretters menu. Man kan, som de andre år, også købe billetter kun til forestillingen. Årets revy bliver særlig festlig, da revyen kan fejrer 90-års jubilæum. I år vil der være tre nye talenter på scenen. Jes Engsted, Morten Bo og Birgitte Nielsen er med på scenen og udfolder deres komiske talent sammen med Dorte Munksgaard og Birgit Kjersner, der begge har været med i revyen flere år. Michel Catenholt er instruktør på revyen for tredje år i træk, og han og holdet ser frem til at arbejde i de nye omgivelser på fortet.

Selvom revyen spiller i Dragør, er Dragør Revyen hele Amagers revy. Det er den eneste tilbageværende revy på Amager, og numrene er inspireret både af lokalstof og landsdækkende begivenheder. Der vil derfor være noget at grine af for enhver smag.

Revyen er båret af frivillige kræfter, og hvert år mødes de frivillige og hygger sig med at bygge scenen, finde kostumer og rekvisitter og ordne alle de andre ting, der skal være styr på, inden revyen har premiere. Alle er velkomne til at være med, og hvis man har lyst til at støtte foreningen, kan man melde sig ind i Dragør Revyforening på hjemmesiden www.dragoerrevyen.dk og støtte arbejdet. Alle medlemmer kan købe op til fire billetter med rabat og får tilsendt nyhedsbreve løbende med information om, hvad der sker i foreningen, og hvordan arbejdet med revyen skrider frem. Holdet bag årets revy glæder sig til at sprede glæde og smil fra scenen og ser frem til at fejre et festligt 90-års jubilæum med publikum.

Billetter til årets revy kan købes på www.dragoerrevyen.dk og hos Dragør Sko i Dragørcentret.

DSC_5900
Foto: foto af skuespillerne Morten Bo, Birgitte Nielsen, Jes Engsted, Dorte Munksgaard og Birgit Kjersner