2014 poster_web_fDen 7. marts er der premiere på årets revy og billetsalget til forårets forestillinger er allerede godt i gang

Dragør Revyen 2014 har samme instruktør som sidste år – nemlig Michel Castenholt – og samme hold af seks skuespillere, mens tekstmaterialet og musikken er ny og frisk. Noget med reference til efterårets kommunale valg og konstituering, noget med reference til udviklingen på vores grønne ø, i kongeriget og i tidsånden i almindelighed.

Revyen har premiere 7. marts 2014 og spiller derefter frem til den 12. april – og mange har allerede sikret sig billetter til en forestilling:

”Vi har et stort trofast publikum, hvoraf mange har faste traditioner for at se en bestemt forestilling, og mange har ligesom foreninger og virksomheder allerede sikret sig billetter fra vores løssalg hos Dragør Sko og på vores hjemmeside,” siger Karl Erik Grønbech, formand for Dragør Revyforening.

”Vi har dog stadig mange ledige pladser – og den egentlige markedsføring af årets forestilling begynder først, når vi om få uger hænger plakater op hos velvillige butikker i Dragør og på resten af Amager.”

Dragør Revyen er Amagers eneste nulevende revy-scene, så revyforeningen håber at tilskud fra velvillige sponsorer og kommunen rækker til at markedsføre årets forestilling på hele Amager og en smule i Hovedstaden:

”Der er jo stadig et stykke tid til at de andre store sommerrevyer slår dørene op, og vi vil gerne tilbyde et godt forårsgrin til mange flere – og dermed også markedsføre Dragør som en kulturel og humoristisk by,” siger formanden.

I Dragør Revyen 2014 medvirker skuespillerne Karsten Molander, Malin Molander, Dorte Munksgaard, Birgit Kjersner, Thomas F. Sølvskov og Jonas Winther. Kapelmester er Karl Erik Grønbech og instruktør Michel Castenholt. I alt tæller holdet af frivillige bag revyen mere end en snes ildsjæle, som medvirker til at etablere scene, bygge kulisser og sy kostumer, lave markedsføring, lyd og lys – og være med til afviklingen af forestillingerne.

Næste år er det 90 år siden, at den første revy blev afviklet i Dragør, men allerede i år kan revyen markere et lille jubilæum. En af skuespillerne har været med i Dragør Revyen gennem særligt mange år – helt præcist bliver det i 2014 for 25. år i træk, at Dorte Munksgaard optræder i Dragør Revyen. Selv siger hun:

“Det er fantastisk at spille revy. Det giver rigtigt meget, både glæde og energi.”

Mere om billetsalget