Tirsdag aften holdt Dragør Revyen Kickoff-møde for årets revy. Her mødtes nye og gamle frivillige for at planlægge årets revy, som er fastsat til oktober 2024.

”Jeg er glad for at se, at der fortsat er opbakning til Dragør Revyen. Vi er stolte af at kunne videreføre den næsten 100 år lange tradition med revy i Dragør,” sagde revyforeningens formand Susanne Grønbech.

Nyt format var et hit
Oplevede man Dragør Revyen i 2023, så man revyen i et helt nyt format, hvor man som publikum sidder inde i Dragør Fortets restaurant og bliver underholdt.

Det er en ændring, som revyen kun har fået positive tilbagemeldinger på, fortalte Susanne Grønbech på mødet – og tilføjede, at revyen fortsætter i sit nye format i 2024.

Tilbyder i år Early Bird-rabat
Selvom revyen først spiller i oktober, har revyforeningen store planer om at starte tidligt op, så man med formandens ord kan skabe de bedste betingelser for en god revy.

Det betyder også, at billetter til revyen allerede vil blive sat til salg før sommerferien – med en lille rabat til dem, der køber billetten i god tid.

Kan stadig bruge flere frivillige
Selvom der allerede er godt gang i forberedelserne til årets revy, kan foreningen altid bruge flere frivillige, understreger Susanne Grønbech.

Har du lyst til at være med i årets revy, så kontakt Susanne på sl@groenbech.com.