Snart bliver scenetæppet fundet frem, kostumerne støvet af og rekvisitterne pudset. Dragør Revyen melder klar til start efter et halvt års hårdt arbejde med at finde de helt rigtige skuespillere, kapelmester og frivillige. Forleden var der Kickoff-møde for revyen, der traditionen tro holdes på Dragør Fort.

En gruppe revyentusiaster mødtes mandag aften på Fortet for igen at puste liv i Dragørs revytradition, der går næsten 100 år tilbage. Til oktober åbnes dørene for publikum, men inden da venter et stort arbejde med at skrive og øve tekster, bygge scene og teknik op, sy kostumer og meget mere. De fremmødte var dog ved godt mod og ser frem til et godt forløb.

– Det kan godt være, at sommerferiesæsonen snart er slut, men til gengæld er revysæsonen startet! Vi glæder os meget til at trække i arbejdstøjet og få stablet en revy på benene, siger formand for revyforeningen Susanne Grønbech.

Tre gengangere og tre nye på scenen
Skuespillerne til årets revy er fundet, og blandt dem er tre kendte ansigter. Sidste år kunne man nemlig se Emilie Bjørn Kilting, Mathias Andersen og Katja Ordon Larsen på scenen. I dette års revy er Emilie Bjørn Kilting både aktiv bag scenen og på scenen. Hun er nemlig instruktør på Dragør Revyen 2023 og medvirker samtidig i revyen.

Katja Ordon Larsen og Mathias Andersen debuterede begge på revyscenen i Dragør sidste år og fortsætter engagementet. Derudover vil man i årets revy møde tre nye ansigter: Camilla Knudsen, Bjørn Karlsmose Kliem og Søren Christensen, sidstnævnte som kapelmester.

– I dag er en stor dag, for skuespillerne og jeg har netop haft vores første øveaften på Fortet. Det kribler i os for at komme i gang, fortæller instruktør Emilie Bjørn Kilting.

Et nyt format for revyen
Selvom meget er ved det gamle for årets revy, er der også nogle nye tiltag: Denne gang bliver revyen nemlig spillet i Fortets restaurant, hvor skuespillerne vil skifte kostume og karakter på scenen.

– Det bliver anderledes og sjovt, forsikrer Emilie Bjørn Kilting.

Dragør Revyen 2023 har premiere 5. oktober og spiller på udvalgte dage i uge 40 og 41. Billetsalget er i gang. Køb billetter her.