Nu med endnu en fynsk skuespiller

Om lidt under to måneder har Dragør Revyen anno 2016 premiere, og billetsalget er i fuld gang.

Årets revy byder på fire velkendte ansigter på de skrå brædder og ét enkelt nyt.

Revyholdet har ambitioner om at overgå sig selv i år og gøre dette års revy bedre end sidste års kæmpe succes.

For fjerde år i træk er Michel Castenholt ved roret som instruktør på revyen. Han står således i spidsen for at strikke årets forestilling sammen og give publikum en morsom aften – en opgave som han dog er rimelig fortrøstningsfuld omkring.

”Der er nok at tage kærligt fat i og gas på, så mon ikke vi kan lokke en kluklatter eller mere ud af de fleste tilskuere igen i år? Det satser vi i hvert fald på,” siger Michel Castenholt.

Skuespillerholdet består igen af fem personer, hvoraf de fire af dem er velkendte ansigter, nemlig Morten Bo og Birgitte Nielsen, som begge var debutanter i sidste års succesfulde forestilling, samt Dorte Munksgaard og Birgit Kjersner, som har været en fast og elsket bestanddel af revyholdet i mange år.

Revyens femte medlem er debutant og hedder Søren Jørgensen og er ligesom Birgitte Nielsen fynbo, bosat i København. Her kan du læse mere om skuespillerne.

Desuden leveres musikken igen i år af kapelmester Karl Erik Grønbech på klaver mm. og Jimmy Kjærsvold på slagtøj.

Dragør Revyen 2016 har premiere den 11. marts og spiller 18 forestillinger frem til den 23. april.

Det er stadig muligt at sikre sig billetter, og ligesom sidste år er der mulighed for at bestille bord på Fortet og på den måde både få mad og underholdning.

Billetter købes her på hjemmesiden eller hos Dragør Sko i Dragør Centret.