Jeg skal selvfølgelig spille revy!

Camilla Knudsen har altid elsket at optræde og få andre til at grine. Derfor har hun medvirket i både skole- og gymnasieforestillinger, og med sine egne ord elsket at stå på scenen.

Passionen for skuespil trådte dog lidt i baggrunden, da voksenlivet med arbejde og uddannelse begyndte at tage beslag på en stor del af Camillas tid.

  • Men efter en god snak med en veninde en aften om netop dét, der slår det mig: REVY! Jeg skal selvfølgelig spille revy! Og ekstremt heldig var jeg, at Dragør Revyen søgte skuespillere og gerne ville have mig med, fortæller Camilla med et stort smil.

Vild med revygenren
Spørger man Camilla, hvad det er ved revygenren, der tiltaler hende, kommer svaret prompte:

  • Det hele! Humor, sang, dans, udklædning, satire — bare ren underholdning, hvor vi bare kan grine af verden — og af os selv, for det har vi brug for!

Efter en pause fra scenen på næsten 15 år deltog Camilla i en kabaret i foråret 2023, og nu er hun klar til at kaste sig ud i Dragør Revyen med stor entusiasme. Det skyldes ikke mindst, at Dragør har en helt særlig plads i hendes hjerte:

  • Jeg har de fleste somre og nogle vintre været glad turist i Dragør — ja, én af dem ? Jeg holder virkelig meget af Dragør, og jeg er vild med, at jeg på bare 20 minutter fra mit hjem kan komme til denne lille oase af fred og ro med havn, strand, god stemning og bare følelsen af hygge! At I ikke er lagt ned af endnu flere turister, forstår jeg simpelthen ikke.