Selvom gåsekostumerne knap nok er støvet af, og der er lang tid til premieren på Dragør Revyen i oktober, er billetterne til årets revy netop sat til salg.  I år vi revyen nemlig forsøge sig med et nyt koncept: Early Bird-rabat til dem, der køber billet før sommerferien.

– Vi glæder os til at se, hvordan byens borgere tager imod tilbuddet Sidste år var der rift om billetterne til nogle af forestillingerne – og det håber vi, at der også vil være i år, siger revyforeningens formand Susanne Grønbech.

Erfaren instruktør vender tilbage

Efter en kort pause som instruktør på Dragør Revyen, vender Thomas Findval Sølvskov nu tilbage til instruktørstolen. Det til trods for, at hans hjemmeadresse nu ligger i Nakskov, hvor Thomas Findval Sølvskov også fungerer som revydirektør.

– Dragør Revyen har en særlig plads i mit hjerte. Jeg har haft mange gode oplevelser med revyen, både som instruktør og på scenen som skuespiller, fortæller Thomas Findval Sølvskov.

På scenen vil der også være to gengangere, nemlig Katja Ordon, som dermed tager sin tredje sæson i Dragør Revyen, og Camilla Knudsen, der debuterede i revyen sidste år.

Dragør Revyen spiller 3.-12. oktober 2024. Køb din billet her: https://www.dragoerrevyen.dk/billetter2024/