Han er 29 år, skuespiller, revyentusiast og ikke mindst instruktør for dette års Dragør Revy. Thomas Findval Sølvskov har spillet med i Dragør Revyen to gange (2013 og 2014) og blev så bidt af det, at han nu har taget instruktørhatten på for at skabe endnu en omgang af den historiske Dragør Revy.

– Dragør Revyen har givet mig så meget. Jeg har fået et stort kendskab til revygenren, og jeg har elsket at være en del af revyen. Derfor vil jeg gerne give noget tilbage til Dragør Revyen, fortæller han.

Entusiasmen lyser ud af øjnene på ham, når han fortæller om sin forkærlighed for revygenren. The Grand Old Lady, kalder han revyen, fordi dens historie går meget langt tilbage.

– Men revy er ikke kun for det grå guld. Den kan så meget mere, og det er det, vi vil vise i år med vores forholdsvis unge hold. De unge har en anden måde at lave revy på, og det bliver sjovt, lover han.

En erfaren instruktør

Med sine 29 år er Thomas Findval Sølvskov selv en af de yngre revyentusiaster, og han bliver da også kaldt den unge nyuddannede revynørd i revybranchen.

Nu, hvor de 30 år nærmer sig, er han begyndt at granske sit liv.

Har jeg nået det, jeg ville, spørger han retorisk – og svarer nej med det samme. Men det er helt okay, understreger han.

– I vores branche kan man altid udvikle sig og blive bedre. Men jeg drømmer da om at kunne leve som skuespiler resten af mit liv uden at tænke på penge. Jeg behøver ikke at være millionær, bare der er smør på brødet. Det vigtigste er jo at være glad for det, man laver.

Rollen som instruktør er Thomas Findval Sølvskov meget glad for. Den har han prøvet før, blandt andet på ”En er for lille” i Gribskov Kultursal med Dramaterne og Teaterkoncerten UNG i Kastrup Bio med Tårnby Musikskole. Det meste af sommeren har han brugt på at være instruktørassistent og forestillingsleder på Græsted Revyen, og så har han undervist privat i skuespil og sang de sidste fem år, blandt andet på Teaterhøjskolen Rødkilde, Tårnby Teater og på Teater PLAY.

– At lave revy er som at løbe et maraton

Revy er anderledes end alt andet teater, fordi der ikke er noget manuskript til at starte med. Det hele skal bygges op fra bunden, forklarer Thomas Findval Sølvskov.

– Det kan være lidt angstfremkaldende, når man ikke kender produktet. Man skal bygge det op fra bunden på meget kort tid. På den måde er det at lave revy som at løbe et maraton.

Thomas Findval Sølvskov ser frem til at se skuespillerne løbe over målstregen på premiereaftenen. Så ved han, at han er kommet i mål med sit arbejde som instruktør.

– Jeg håber, at de på premieredagen har fundet ud af det sidste, så jeg kan give det videre og træde tilbage. Som instruktør skal man kunne give slip, og det kan jeg heldigvis. Uanset hvad kommer jeg til at være stolt, slutter han.Your Content Goes Here