Ser altid revy med morfar

For Mikkel Brabrand Galløe er revy en naturlig del af skuespillerfaget. I gymnasiet spillede han Tømmerflåden og andre velkendte Kjeld og Dirch-sketches, og han har altid set meget revy. Cirkusrevyen er en af de ting, som Mikkel ikke kan gå glip af. Den ser han hvert år sammen med sin morfar.

– Skuespil er det, jeg vil

Der er ingen tvivl om, at Mikkel mener det med skuespillet alvorligt. I hverdagene arbejder han hos bager Brødflov på Christianshavn, men fritiden bliver brugt på at spille teater, for Mikkel har ambitioner med sit skuespil.

– Lige nu er det Dragør Revyen og forskellige statistroller, jeg har kastet mig over. Men jeg har også været på teaterhøjskolen Rødkilde på Møn i to omgange. Skuespil er det, jeg vil, fortæller han.

Glæder sig til gak og løjer

Om det er en fordel, at Mikkel har spillet revy før, vil vise sig, men han er i hvert fald ikke bange for at kaste sig over de skøre roller:

– Det er sjovt at spille nogen, der tror, de er lidt mere, end de er og som måske er meget tørre – så det simpelthen bliver for skørt. For eksempel en rigtig klog skolelærer, siger han med et grin.

Spørger man Mikkel, hvad han glæder sig mest til ved årets revy, kommer svaret prompte:

– Jeg glæder mig til at lave gak og løjer! Men jeg glæder mig også rigtig meget til at opleve sammenholdet med de andre skuespillere og hele holdet bag Dragørrevyen.