Skuespillere og Kapelmester

/Skuespillere og Kapelmester
Skuespillere og Kapelmester 2017-01-19T11:39:45+00:00

Skuespillere og Kapelmester 2017


Dorte Munksgaard har man sagt Dragør Revyen, har man også sagt Dorte Munksgaard. For Dorte er med i revyen – hold nu fast – for 28. gang . Dorte bor på Amager og er til daglig gymnasielærer i bioteknologi. Hun elsker revy og har både bidraget med gode tekster, bestyrelsesarbejde og har sågar været instruktør på revyen for år tilbage. Dorte er vores alle sammens mor, der lige sørger for alt det, vi andre ikke har tænkt på, og så er hun stræber og kan alle teksterne udenad lynhurtigt. Dorte har sunget i gospelkor og rockkor, og det høres tydeligt i salen, når hun gir den gas med organet.  Når vi spørger Dorte, hvad hun glæder sig mest til ved revyen 2017, svarer hun:

’At komme i gang igen.  Allerede i juni efter sidste års revy havde jeg revy-abstinenser! ’

 

Birgit Kjersner er revyens langdistanceforhold, Birgit, er ægte amagerkaner og har boet i Dragør en stor del af sit liv, men flyttede for nogle år siden til Sorø. Men selv om afstanden er blevet større, afskrækker det ikke Birgit fra at være med i revyen for 10. Gang i 2017. Vi ønsker alle Birgit stort tillykke med jubilæet! Teater og musik har altid været en stor del af Birgits liv, og hun har medvirket i et utal af forestillinger, teatergrupper og kor. Birgit elsker parykker, og når man optræder med hende, kan hun finde på at entrere scenen iført en helt anden paryk, end den aftalte og dermed hyle medspillerne helt ud af den.  Joo, der er spas og løjer, når Birgit er med, og til spørgsmålet om hvad hun glæder sig mest til ved revyen i 2017 svarer hun selvfølgelig:

’Den sidste forestilling, hvor det er tilladt at lave fis og ballade med de andre skuespillere på scenen.’

 

Birgitte Nielsen er revyens solstråle er med på scenen for 3. gang. Birgitte er er ægte fynbo,  hvilket også kan høres på hendes skønne accent. Birgitte startede allerede i 1997 i revysammenhæng i Sønderborg Sommer revy, og siden har hun medvirket i mange forskellige forestillinger. Her kan bl.a nævnes, Nøddebo Præstegård, Svinedrengen, Klods Hans og ikke mindst Revy på Slottet på Gl. Avernæs slot. Birgitte Nielsen  er en evig stjernekaster og spreder glæde og fest både på og bag ved scenen. Når vi spørger Birgitte, hvad hun glæder sig mest til ved forestillingen i 2017, svarer hun:

’Premierefesten, midtvejsfesten og festen efter sidste forestilling… Bare nu Torben på Fortet har købt Hvidvin nok? ’

 

 

Morten Bo er revyens dansktopstjerne er med på scenen for 3. gang i Dragør.  Morten er oprindeligt fra Nordjylland, men flyttede til København for 18 år siden. Han har altid haft en revykrølle i maven og elsker sang og musik. Morten udgav sin første single ’mød mig i København’ i November 2015, og siden er der kommet flere numre på programmet. Han deltog i Danskpop talent 2016 på tv-kanalen DK4, og så synger han også i trioen ”Hjørnets Visemænd” på den populære bar ”Centralhjørnet” i indre København, så Morten er altid med på en tur op ad Solitudevej. Morten siger:

’Jeg glæder mig allermest til publikums latterkramper. Det giver hver forestilling både magi og energi!’

 

Sune Gylling Æbelø er dette års debutant i Dragør revyen, Sune,  er bestemt ikke debutant i revysammenhæng, hvor han uden for rampelyset i flere år har virket som tekstforfatter til bl.a. Rottefælderevyen ,Ganløse Revyen og sidste år også til Dragør revyen. Men det er første gang, Sune står på revyscenen, og vi byder ham hjerteligt velkommen i familien! Sune er i øvrigt – lige som Morten – en del af ’Hjørnets Visemænd’ og er en festkarussel, der aldrig går af vejen for en lystig sammenkomst. Sune svarer prompte til spørgsmålet om hvad han glæder sig mest til:

’Nu har Birgitte jo allerede taget alle festerne, så det må i stedet blive at komme i kostumerne. Der er ikke noget som at få en pailletjakke, en paryk og en lille fjer på!’

 

 

Mickey Pless er udover at være udøvende pianist også en meget brugt komponist, og skriver dels til revyer i Danmark, men også til danske kunstnere som skal bruge nyt materiale. Han har f.eks. skrevet musik til Birthe Kjær, Kirsten Siggaard & Dario Campeotto. Mickey har nu i 4 år været fast kapelmester på TV2 Charlie til deres årlige revyshow “ Charlie Revy Galla “. Kalenderen er godt fyldt op med ca. 200 jobs om året rundt omkring i Danmark.