facebook

/facebook
facebook 2017-03-22T20:59:02+00:00

Dragør Revyen har opdateret sit coverbillede. ...

View on Facebook

Inden vi går på scenen i aften for sidste gang i år, vil vi gerne takke vores fantastiske publikum... ❤️uden jer var der ingen Dragør revy.. Vi ses igen til næste år 🎉🇩🇰🥂🍾✨😃 god sommer! ☀️ ...

View on Facebook

Highligts fra årets revy....
Der er få billettter tilbage, så du kan lige nå og sikre dig en af dem på www.dragoerrevyen.dk/billetter/
...

View on Facebook

Se og Hør bringer i denne uge lidt kulørt sladder om Dragør revyens premiere 🎉😜 Der er få billetter tilbage nu, så skynd dig at købe billet her: www.dragoerrevyen.dk/billetter/ ...

View on Facebook

VIND🌟VIND🌟VIND
Vi udlodder nu 3 x 2 billetter til torsdag, fredag og lørdag i denne uge.
"Synes godt om" opslaget og skriv i kommentarfeltet, hvilken af dagene du gerne vil ind og se forestillingen, og hvem du gerne vil have med.

Vinderne offentliggøres her på siden, og vi bliver super glade, hvis du deler opslaget 😉🎉💃🏻

Konkurrencen er ikke sponsoreret af Facebook.
...

View on Facebook

Fantastisk anmeldelse i Amagerbladet 😃😃 Husk! du kan stadig nå og købe billet til årets revy her: www.dragoerrevyen.dk/billetter/ ...

View on Facebook

Vi er top klar backstage til premieren..🎉💃🏻🍾🥂😃 ...

View on Facebook

Der er så hyggeligt backstage.. #viernæstenklar #premiereimorgen 🎉💃🏻🍾🥂😃 ...

View on Facebook

Kun 2 dage til premieren... 🎉💃🏻😃 vi knokler i døgndrift for at blive klar og glæder os til at byde jer velkommen på Dragør Fort.
Billetterne bliver revet væk i øjeblikket, så skynd dig at sikre dig en billet her:
www.dragoerrevyen.dk/billetter/
...

View on Facebook

Morten Bo
Revyens glade popdreng er med på scenen i Dragør for tredje gang. Morten er oprindeligt fra Nordjylland, men flyttede til København for 18 år siden. Han har altid haft en revykrølle i maven og elsker sang og musik. Så hvis man ikke kan finde Morten, er det formentlig, fordi han har fundet en mikrofon eller en scene et eller andet sted. Morten har da også udgivet flere dansktop-numre og deltog sidste år i Danskpop Talent 2016. Derudover er han en del af trioen Hjørnets Visemænd på den populære bar Centralhjørnet i indre København, så Morten er altid med på en tur op ad Solitudevej.
...

View on Facebook

Dorte Munksgaard

Har man sagt Dragør Revyen, har man også sagt Dorte Munksgaard. For Dorte er med i revyen for - hold nu fast - 28. gang . Dorte bor på Amager og er til daglig gymnasielærer i bioteknologi. Hun elsker revy og har både bidraget med gode tekster, bestyrelsesarbejde og har sågar været instruktør på revyen for år tilbage. Dorte er vores alle sammens mor, der lige sørger for alt det, vi andre ikke har tænkt på, og så er hun stræber og kan alle teksterne udenad lynhurtigt.
Dorte har sunget i gospelkor og rockkor, og det høres tydeligt i salen, når hun gir den gas med organet.
...

View on Facebook

Revyen danser ind på Fortet

Dragør Revyen er nu så langt med prøverne, at skuespillerne er rykket ind på Dragør Fort for at øve på scene og få koreografien og de sidste detaljer på plads.

Igen i år er det Rikke Buch Bendtsen, der er koreograf på revyen. Rikke er selv danser og skuespiller og har spillet med i flere store revyer som for eksempel Rottefælden, Ganløse Revy og Sønderborg Sommerrevy. Rikke stod også sidste år for koreografien på Dragør Revyen.

Der bliver således danset og sunget under kyndig vejledning og for fuld udblæsning på Dragør Fort, så holdet er helt klar til premieren d. 3. marts kl. 20.00.

Læs mere om revyen og bestil billetter her: www.dragoerrevyen.dk/billetter
...

View on Facebook

Halvdelen af billetterne er solgte.. det går stærkt nu efter annoncen er i aviserne. 😜 Så skynd dig og sikre dig billet til årets revy her: www.dragoerrevyen.dk/billetter/ eller køb dem hos Dragør Sko, Maglebytorv 34, 2791 Dragør ...

View on Facebook

Birgitte Nielsen - revyens solstråle - er med på scenen I Dragør for 3. gang. Birgitte er er ægte fynbo, hvilket også kan høres på hendes skønne dialekt. Birgitte startede allerede med at lave revy i 1997 i Sønderborg Sommerrevy, og siden har hun medvirket i mange forskellige forestillinger bl.a Nøddebo Præstegård, Svinedrengen, Klods Hans og ikke mindst Revy på Slottet på Gl. Avernæs Slot. Birgitte Nielsen er en evig stjernekaster og spreder glæde og fest både på og bagved scenen. Når vi spørger Birgitte, hvad hun glæder sig mest til ved forestillingen i 2017, svarer hun:
’Premierefesten, midtvejsfesten og festen efter sidste forestilling… bare nu Torben på Fortet har købt hvidvin nok?’
...

View on Facebook

Sune Gylling Æbelø er dette års debutant i Dragør Revyen. Sune er bestemt ikke debutant i revysammenhæng, hvor han uden for rampelyset i flere år har virket som tekstforfatter til bl.a. Rottefælderevyen, Ganløse Revyen og sidste år også til Dragør Revyen. Men det er første gang, Sune står på revyscenen, og vi byder ham hjerteligt velkommen i familien! Sune er i øvrigt – lige som Morten – en del af Centralhjørnets faste musikalske trio ’Hjørnets Visemænd’ og er en festkarussel, der aldrig går af vejen for en lystig sammenkomst. Sune svarer prompte til spørgsmålet om, hvad han glæder sig mest til:
’Nu har Birgitte jo allerede taget alle festerne, så det må i stedet blive at komme i kostumerne. Der er ikke noget som at få en pailletjakke, en paryk og en lille fjer på!’
...

View on Facebook

Fremad Amagers fanklub De Blå/Hvide Engle lægger i disse uger lokaler til Dragør Revyens benhårde træning frem mod revypremieren den 3. marts.

Dragør Revy –hele Amagers revy spiller igen i år på Dragør Fort og løber af stablen i perioden 3. marts – 8. april 2017.

Det toptunede team består af de garvede Dragør-skuespillere, Dorte Munksgaard, Birgit Kjersner, Birgitte Nielsen og Morten Bo, som i år får selskab af den nye spiller på holdet, Sune Gylling Æbelø. Sune har i en årrække skrevet tekster til både store og små revyer, men det er hans debut på de skrå brædder.

Holdet bliver pisket igennem tekster og sange af instruktør Michel Castenholt og kapelmester Mickey Pless i klublokalerne på Englandsvej, hvor de sportsudøvende får sig en sang med på vejen, når de træner.

Truppen er i storform og glæder sig til premieren d. 3. marts. Og mon ikke, der også sniger sig en enkelt sketch ind om fodbold…
...

View on Facebook

Birgit Kjersner

Revyens langdistanceforhold, Birgit, er ægte amagerkaner og har boet i Dragør en stor del af sit liv, men flyttede for nogle år siden til Sorø. Men selv om afstanden er blevet større, afskrækker det ikke Birgit fra at være med i revyen for 10. Gang i 2017. Vi ønsker alle Birgit stort tillykke med jubilæet!
Teater og musik har altid været en stor del af Birgits liv, og hun har medvirket i et utal af forestillinger, teatergrupper og kor. Birgit elsker parykker, og når man optræder med hende, kan hun finde på at entrere scenen iført en helt anden paryk, end den aftalte og dermed hyle medspillerne helt ud af den. Joo, der er spas og løjer, når Birgit er med, og til spørgsmålet om hvad hun glæder sig mest til ved revyen i 2017 svarer hun selvfølgelig:
’Den sidste forestilling, hvor det er tilladt at lave fis og ballade med de andre skuespillere på scenen.’
...

View on Facebook

Premiere på Dragør Revyen 2017 - Oplev en fantastisk aften på Dragør Fort, hvor du helt sikker vil få rørt lattermusklerne når Dorte Munksgaard, Birgit Kjersner, Birgitte Nielsen, Sune Gylling Æbelø og Morten Bo giver den alt hvad de har på scenen. ...

Dragør revyen - Premiere

marts 3, 2017, 8:00pm - marts 3, 2017, 10:30pm

Premiere på Dragør Revyen 2017 - Oplev en fantastisk aften på Dragør Fort, hvor du helt sikker vil få rørt lattermusklerne når Dorte Munksgaard, Birgit Kjersner, Birgitte Nielsen, Sune Gylling Æbelø og Morten Bo giver den alt hvad de har på scenen.

View on Facebook